Book party

Thursday, August 17, 2006

Малкото "е" - големият бизнес

У нас има доста (и успешни) ентусиасти, които се опитват да покажат по-добрата страна на българския уеб. На границата с невъзможното, ребром с (почти) реалното, Тимоти Къминг любезно ти предоставя няколко изпитани техники и идеи, за това как да движиш уеб бизнес успешно.

Под Уеб бизнес не стои "Дизайн", не. Въпреки, че дизайнът е незаменима част от всичко включено в "Бизнес планиране". Защото онлайн, дизайнът са твоите дрехи. По тях посрещат, помниш.
Техниките включват печалба, продуктивност, ефективност, успех, ... за твоята услуга или продукт базирани и позиционирани в интернет.
Естествено и логично, прелиташ през главите и виждаш отговорите на:

Какво е (е-бизнес)
Как (да направя е-бизнес)
Колко (ще струва)
Къде (да се позиционирам)
С кого (да го направя)

Като бонус, безценни страници за Стратегия, цели, бизнес модел, ...

горещо.

2 Comments:

 • Здрасти, ентусиаст! :)
  Тази книга дава ли нещо на хората, които не работят тясно с уеб-а? Т.е. тя само за хора, които са в "техническия" бизнес ли е?
  Кои 2 изречения/извода от нея са ти любими?

  By Blogger anika, at August 17, 2006 at 4:26 AM  

 • hallo master ;;;

  Идеята на книгата е Бизнес планиране (разбирай за всеки бизнес), просто 90% от точно това бизнес планиране е обърнато към уеб. Поради простата причина, че никой (до скоро) не знаеше дали за уеб се бизнес планира по-различно, как изобщо, дали ...? а всъщност е почти еднакво, просто платформата е различна, и като такава си показва (описва) странностите.

  Нямам любими изречения, това не е поезия :-)

  By Blogger tihin, at August 17, 2006 at 4:33 AM  

Post a Comment

<< Home